Hizmet dondurma işlemi, dondurulacak günden bağımsız olarak ₺100 tutarında otomatik olarak faturalandırılır. 30 günlük dondurma bedeli ise ₺100’dir. Süre daha kısa veya uzun olursa, dondurduğun gün sayısı kadar ücret ödersin ve her dönem için ayrı fatura alırsın.
İlk dondurma işleminde hizmet dondurma işlem ücreti ve 30 günlük dondurma bedeli olarak faturana ilk ay ₺200 yansıtılır. Hizmetin dondurulduğu devam eden aylarda ise 30 günlük dondurma bedeli olarak faturana ₺100 yansıtılmaya devam eder.
Aylık ücret, kurulum ve modem gibi devam eden taksitler dondurma süresince tahsil edilmez. Hizmetini bir yıl içerisinde en fazla 4 ayrı seferde ve toplamda 365 gün dondurabilirsin. Dondurabileceğin gün sayısı, bir sonraki yıl dönemine devretmez.
İnternet hizmetin dondurulduğunda, bağlı telefon ve statik IP hizmeti de otomatik olarak dondurulmuş olur.